Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie

Van alle onderdelen van uw woning, staat uw schoorsteen het meest bloot aan de invloeden van het weer. Regen, sneeuw en vorst kunnen uw schoorsteen flink aantasten en zeker als u een oude schoorsteen heeft. 


Is uw schoorsteen eenmaal aangetast door de invloeden van het weer, dan heeft dit vervelende en soms zelfs gevaarlijke gevolgen.


Zo kunnen er lekkages ontstaan, maar kan de haard door de kapotte schoorsteen ook minder goed gaan werken. Is uw schoorsteen echt flink aangetast door de invloeden van het weer, dan kan een flinke storm zelfs voor instorting van de schoorsteen zorgen. 


Lekkage schoorsteen repareren

Is uw schoorsteen lek, of heeft u wateroverlast? In veel gevallen is de schoorsteen dan aan reparatie toe. Wij renoveren wat nodig is en nemen het voegwerk, lood en montage geheel aan. Zo heeft u een vast aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden.


Wilt u lekkage van uw schoorsteen voorkomen, dan is het belangrijk om te investeren in schoorsteenrenovatie.


U kunt daarvoor contact met ons opnemen.

Direct offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Metselherstel.nl heeft brede ervaring en komt graag ter plaatse de situatie bekijken en beoordelen. Zo heeft u een offerte op maat!

Goed onderhoud is het behoud

Stel je vraag!