Natuursteen Arduin Hardsteen

Natuursteen raamdorpels

Raamdorpels zorgen ervoor dat het regenwater vanaf het raam niet in de spouwmuur kan komen. De meeste woningen in Nederland hebben geglazuurde lekdorpels. Het nadeel hiervan is dat er veel voegen tussen zitten die na verloop van tijd verweren dus de kans op lekkage en vocht in de spouw is dan erg groot.


Wij hebben de oplossing hiervoor! Wij werken met natuursteen (geen spotted bleu)!! raamdorpels uit één lengte (tot 220cm) in twee verschillende diktes (30 en 50). Uit voorraad leverbaar. Ook kunnen we ze voor u op gewenste maat en aanbrengen.


Natuurstenen raamdorpels

De natuurstenen raamdorpels van Metselherstel geven uw pand op een esthetische en effectieve manier bescherming tegen regenwater vanaf de onderkant van het kozijn naar beneden komt.


De standaard raamdorpels passen min of meer onder elk kozijn. Ze kunnen passend gemaakt worden op de gewenste lengte en dikte. Een massieve raamdorpel, met een goede dikte heeft een nette uitstraling. 

Voor elke situatie is een passende natuurstenen dorpel leverbaar. De massieve natuurstenen raamdorpel kan daardoor voor veel verschillende typen woningen worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan oudere woningen, woonboerderijen en monumentale panden.

Zo blijft de authentieke uitstraling behouden.


Neem gerust contact met ons op, zodat we u een vrijblijvende aanbieding kunnen doen.


Wij kunnen natuurstenen dorpels leveren en ook aanbrengen. wij leveren hardsteen /natuursteen dorpels van echte kwaliteit, wij kunnen u beloven dat het niet bruin of lichter word, maar juist een tint donkerder en voller van kleur.


Natuurstenen raamdorpels op maat

Metselherstel.nl is al jarenlang het adres voor natuurstenen raamdorpels welke op maat worden gezaagd in onze eigen werkplaats. Zo heeft u een maatwerk raamdorpel inclusief montage tegen een scherpe prijs.
Informeer naar onze natuurstenen raamdorpels. Deze zijn van goede kwaliteit en geven een fraai aanzicht aan uw woning. 

Direct offerte aanvragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Metselherstel.nl heeft brede ervaring en komt graag ter plaatse de situatie bekijken en beoordelen. Zo heeft u een offerte op maat!

Goed onderhoud is het behoud

Stel je vraag!