Metselherstel

Metselherstel

Hoewel metselwerk over het algemeen erg sterk is, kan het voorkomen dat het beschadigd raakt. Metselwerk kan bijvoorbeeld beschadigen door funderingsproblemen, maar ook door een vochtprobleem of uitgesleten voegen.


Goed en vakkundig metselherstel is zichtbaar en geeft een representatieve uitstraling aan uw woning. Het gaat erom dat de juiste verhouding stenen, in het juiste verband, en met oog voor detail wordt aangebracht.

Door te kiezen voor goed metselwerk, uitgevoerd door een vakman, kiest u voor kwaliteit. De medewerkers van Metselherstel.nl zijn stuk voor stuk gedegen vakmensen, die hun werk verstaan en die elke klus met zorg en passie uitvoeren.


Metselwerk herstellen of opnieuw voegen


Door de jaren heen hebben we veel referentieprojecten. Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken.

Vochtproblemen bij metselwerk?

Heeft u last van vocht in de spouwmuur en /of buitenmuur? Dan is het belangrijk dat de muur niet verder aangetast wordt. Het is daarom zaak om er werk van te maken. Metselherstel.nl is specialist in het opsporen en verhelpen van lekkages in metselwerk. Ook voor schoorsteenherstel, schoorsteenreparatie kunt u bij ons terecht. We bespreken graag met u de mogelijkheden, uiteraard rekening houdend met uw wensen.

Herkent u één van deze problemen? u kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen.

Goed onderhoud is het behoud

Stel je vraag!